Jag erbjuder följande behandlingar och tjänster: 

Nedan kan du läsa mer om vilka behandlingar och tjänster jag erbjuder i min salong. 

Ansiktsbehandling Klassisk (finns även anpassad för män)


En ansiktsbehandling hos mig utförs utifrån din huds behov och förutsättningar. 


När du bokar din första ansiktsbehandling ingår en hudanalys och därefter skräddarsyr jag en behandling särskilt anpassad för din hud.


En ansiktsbehandling innehåller generellt rengöring, peeling, behandling med serum, ansiktsmask, avslutande ansiktskräm, ögonkräm och läppbalm. Det ingår behandling med infraröd lampa. Lättare formning av bryn ingår alltid.


En ansiktsbehandling hos mig innehåller alltid ansiktsmassage. För övrigt kan behandlingen variera utifrån behov och önskemål.


Lymfriktig massage vid ansiktsbehandlingar


Vårt lymfsystem är beroende av muskelrörelser och vatten för att fungera optimalt. Det är en viktig del av kroppens immunförsvar och hjälper till att rensa ut slagg och avfall (gifter och föroreningar) ur kroppen.


Musklerna i ansiktet kan bli spända och stressade vilket bidrar till stagnation och gör det svårare för lymfsystemet och kroppen att göra sina uppgifter. Lymfriktig massage kan lätta på dessa spänningar i ansiktet. Genom att massera med lätta tryck bidrar det till att frigöra vätska som kan ha stagnerat. Massagen bidrar även till att öka blodcirkulationen och återställa lymfsystemets optimala funktion.


Den lymfriktiga massagen ingår alltid vid en ansiktsbehandling hos mig 💚


Ansiktsbehandling med AHA-syra/resultatinriktad ansiktsbehandling

Kemisk peeling med AHA syra. Görs med fördel som en kur på 3-5 tillfällen med 1-2 veckors mellanrum.

- Köp 5 tillfällen, betala för 4! -


Huden bör vara i god kondition inför behandling och förbehandlas ca 2 veckor innan. Detta för att öka hudens återhämtning och minimera onödiga sidoeffekter som kan leda till sämre resultat. Är du osäker på hur din huds tillstånd är och är intresserad av att göra AHA kur/behandling - boka in dig via bokningssidan direkt på tiden "rådgivning" 20 min så får du en kostnadsfri hudanalys med rådgivning av produkter! 

Du får 20% på dina produkter när du köper inför AHA-behandling.


Vad är AHA syra?

🤎 Chokladseriens AHA syra är en mild kemisk peeling som innehåller socker- och mjölksyra (naturkosmetiskt). Det ger ett naturligt och säkert resultat med minimala bieffekter. Syran innehåller olika stora molekyler och dessa förs ner i huden med olika hastighet, vilket gör att alla funktioner i huden behandlas effektivt. Det översta hudlagret, döda hudceller avlägsnas och nybildning av nya hudceller stimuleras.


AHA syran kan verka för att:

~ balansera talgproduktionen

~ öka cirkulationen

~ stimulera cellförnyelse

~ påskynda läkning

~ reducera ärrbildning

~ öka hudens förmåga att binds fukt

~ stärka hudens immunförsvar


🔆 Behandlingen passar dig som vill öka lystern i huden och förbättra hudstrukturen. AHA syran stimulerar nybildning av kollagen, löser upp förhårdnade hudceller och hjälper huden att binda fukt. Kan bleka pigmentfläckar.

❗️Efter och under behandling med AHA syra är det extra viktigt att skydda sig mot solen med solskydd!Jag erbjuder också andra resultatinriktade behandlingar: 

- C vitamin (ansiktsbehandling)

- Well-age (ansiktsbehandling)


Chokladmassage 


Chokladmassage är en mjuk massage där jag använder mig av varmt chokladbalm. Värmen gör att porerna öppnar upp sig och balmen kan då lättare tas upp av lymfsystemet. Chokladbalmen innehåller 70% kakao samt havtorn och eterisk olja av apelsin.


Det är en lugn och skön massage med flera positiva effekter. Då kakao innehåller serotonin kan massagen påverka vår sinnesstämning till det bättre. Serotonin lindrar smärta och bidrar till en känsla av välbefinnande.

Kaffe och chokladbönorna är naturligt rika på antioxidanter som är välgörande för huden och sägs skydda våra celler mot onödigt åldrande. Det kan även vara effektiv mot fina linjer. Antioxidanterna reglerar vårt PH värde som är grunden för en balanserad hy. Kaffe har en renande effekt och har visat god effekt mot akne och eksem.


Kombinationen av massage, chokladdoften och det näringsrika innehåller gör chokladmassagen till en helhetsupplevelse för både kropp och själ!


Aromamassage

Aromamassage - en mjuk, avslappnande massage med härligt doftande eteriska oljor! 

Välgörande för både kropp och sinne.


Du väljer vilken doft utefter behov och önskemål. Jag erbjuder svensktillverkade eteriska oljor av hög kvalite från Rosenserien. 100% veganska och 100% naturligt innehåll.


🧡 Relaxing - innehåller lavendel, mandarin och ylang ylang. Verkar lugnande, hudrenande och balanserande effekt.


💛 Energizing - innehåller citron, rosmarin och eukalyptus. Verkar uppiggande, renande och ger en energigivande effekt.


💚 Warming - innehåller tall, vintergröna och ingefära. Har en värmande och stärkande effekt som kan vara bra vid ömmande muskler.


Hot Stone massage​

🟤 Hot Stone är en massage som utförs med varma lavastenar och varm chokladbalm (vill man inte ha chokladbalm kan man få massage med annan olja).


Det är en behaglig och avslappnande behandlingsform som hjälper musklerna att slappna av, vilket bidrar till att effektivt minska på spänningar och stress samt återställa kroppens bala​ns. Massagen ökar även blod- och lymfcirkulationen som hjälper till att transportera bort slagg och avfall från musklerna.


Behandlingen passar dig som känner dig stressad och spänd och är i behov av en avslappnande stund, iväg från vardagens alla måsten. Det passar även dig som gillar kombinationen av massage och värme. Det är en behandling som ger en känsla av totalt välbefinnande för kropp och själ. 


Färgning/formning av bryn och fransar


I behandlingen färgning/formning av bryn, med eller utan fransfärgning formar jag dina bryn efter önskemål. Jag färgar brynen med naturkosmetisk färg och även fransarna om så önskas.


Resultatet blir naturligt, ett par mer framhävande bryn som lyfter fram ditt ansikte än mer. 

Hållbarheten på färgen varierar men kan hålla upp till 6 veckor.


Lash lift

KOMMER SNART​

Hälsoanalys inkl. coachning paket 


Upplever du något av följande besvär: 
Orolig mage? Uppblåsthet och IBS? Stress? Trötthet och utmattning? Nedstämdhet och ångest? 

Har du försökt komma tillrätta med dina besvär en längre tid men inte lyckats?


Boka in dig för en holistisk hälsoanalys. 

Jag använder mig av ett heltäckande frågeformulär samt ansikts- och tung diagnostik som ett verktyg för att finna obalanser och hitta grundorsaken till dina besvär. Vi utgår från dina behov och skapar förutsättningar för kroppen att självläka och gör upp en individuell plan. Välj till coachning tillfällen för att ta din hälsoresa framåt utifrån mina färdiga paketlösningar. Fysisk eller helt online, du bestämmer.


Skicka iväg ett mejl till mig för frågor, vid mer info och bokning!

- Take care of your body. It´s the only place you have to live -